ЗАВРШНИ ВИКЕНД МАНИФЕСТАЦИЈЕ „ВОЖДОВАЧКЕ ЛЕТЊЕ ВЕЧЕРИ“

ЗАВРШНИ ВИКЕНД МАНИФЕСТАЦИЈЕ „ВОЖДОВАЧКЕ ЛЕТЊЕ ВЕЧЕРИ“

22/08/2018 концерт култура музика представа 0
34 Дељења

Завршни викенд у оквиру ,,Вождовачких летњих вечери“ доноси нам разноврстан репертоар за све генерације.

Програм манифестације “Вождовачке летње вечери”:
Петак, 24. августа у 19 часова представа за децу “Чаролија на крају представе” у извођењу позоришта “Кофер Театар”, од 21 час за старије суграђане “Здравко Чолић – ТРИБJУТ”. Петар Јојић најбољи интерпретатор песама Здравка Чолића са специјалним гостима.

Петар Јојић је био победник Звездаријаде (Први глас Звездаре), а имао је велики запажен успех и као учесник првог нашег Икс фактора када је у оригиналном извођењу маестрално певао песме Здравка Чолића. По њему је тада и добио надимак “Перчоли”.

Субота, 25. августа у 19 часова представа за децу “Аска и вук”, од 20:15 часова представа за одрасле “Сироти мали хрчки” (комедија), у извођењу “Театра 13”. Сатира Гордана Михића “Сироти мали хрчки” је снимљена први пут 1973. године.

Oд 21 час за старије суграђане рок концерт Оливере Драгићевић “Скво” са пријатељима ( специјални гости неке од легенда рок музике).

Оливера Драгићевић “Скво” је рок кантауторка и једна од првих жена која се појавила на домаћој рок сцени. Поред писања текстова свира бас, акустичну и електричну гитару, пева и компонује. До сада је објавила два ауторска албума уз гостовање највећих легенда рок музике, као што су Бора Ђорђевић, браћа Јелић из ЈУ групе, Радомир Михаиловић Точак и многи други.

Недеља, 26. августа у 19 часова представа за децу – ”Пеђолино шоу”, од 21 час Kњижевни клуб “Скадарлијска Боемија” представља “Звиждук у осам” (поезија, музика, сатира).

34 Дељења

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *