МУЗИКА, ПЕСМА, ИГРА И СМЕХ ОТВОРИЛИ ВОЖДОВАЧКЕ ЛЕТЊЕ ВЕЧЕРИ

МУЗИКА, ПЕСМА, ИГРА И СМЕХ ОТВОРИЛИ ВОЖДОВАЧКЕ ЛЕТЊЕ ВЕЧЕРИ

23/07/2019 концерт култура музика представа 0
0 Дељења


Maнифестација „Вождовачке летње вечери“ отворена је у петак представом за децу „Пеђолино шоу“  на којој су малишани, као и претходних година, уживали у песмама и шалама Предрага Вуковића Пеђолина.

Након представе одржано је књижевно вече Мидорага Јакшића, који је публику поздравио песмом „Имам времена још само да те волим“ најавивши најновију збирку песама под називом „Њој“. Он је рекао да су  стихови настали у протеклих годину дана и да се у њима осећа дух Београда али и светских метропола.

У суботу увече, пред бројном Вождовачком публиком наступио је Пиколо Павароти који је извео најпопуларније оперске арије, а у недељу је публику забављао ансамбл „Ла Банда“ изводивши „староградске и новоградске бисере“.

Наредног викенда малишани ће моћи да погледају предстве Театра 13, а за старију публику припрема се вече стенд ап комедије и музички програм.

Манифестацију  „Вождовачке летње вечери“  организују  Градска општина Вождовац, Вождовачки центра „Шумице“ и Удружење „Ленон“.

Програми ће се, до 11. августа, изводити петком, суботом и недељом, од 19 сати за децу и 21 сат за одрасле у атријуму Центра „Шумице“, а у случају кише у сали „Шумица“.

0 Дељења

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *