Фитнес програми

  • ЈОГА

 

Power yoga  је рекреација која ће омогућити да повратите физичку спрему, развијете спретност, поклања пажњу квалитету дисања тако да подстиче емотивну интелигенцију, будност и концентрацију, што је прилика да обезбедите садржајан и напредан живот. Успешан живот не зависи од коефицијента интелигенције, јер само емотивно развијен човек може да буде сретан. Овај кондициони час је прилика да научите Поздрав сунцу што тражи нешто одрицања да би вам јога, која је body mind техника, вишеструко вратила у здрављу и виталном животу. У питању је школа јоге коју могу похађати сви без обзира на годиште.

 

  • ПИЛАТЕС

 

Пилатес је облик вежбања који се може упражњавати сваког дана. Акценат вежбања је на правилном дисању и стабилности, развоју равнотеже, поравнању тела и постизању оптималне телесне уравнотежености. Пилатес вежбе су осмишљене тако да истовремено утичу на истезање и јачање скелетних мишића и зглобова. Након само неколико тренинга пилатеса може се приметити како правилне и складне кретње могу да буду корисне и за тело и за дух. Вежбе су средњег и високог интензитета, погодне за млађи део женске популације. Један тренинг траје 45 или 60 минута и обухвата уводни, основни и завршни део.

 

  • ЗУМБА

 

Зумба програм је створен као јединствена комбинација плеса и вежбања због Бетове страсти за латино музиком, егзотичним плесним ритмовима и фитнесом. Схвативши да групни фитнес програми требају бити првенствено забавни са „не мислећим“ елементима како би били доступни масама а не само координираним полазницима у форми, хтео је да свако без обзира на ниво утренираности може похађати Зумбу.

Музика, кораци и кореографија су три елемента која заједно чине Зумба програм јединственим и револуционарним у фитнес свету, а тиме и другачијим од аеробик програма.

Зато сада спремите се за тренинг, понесите осмех и зумбајте. За добар осећај и добру енергију не брините, то долази у пакету са зумба тренингом. Дођите да зумбамо заједно, дођите и осетите зумба чаролију.